Corona Update

Gisteren kwam dan eindelijk het goede nieuws naar buiten dat we groen licht krijgen van de overheid om de deuren van de praktijk weer te openen. Dit zullen we dan ook doen vanaf maandag 4 mei as. We zullen ons wel moeten houden aan de regels voor infectiepreventie en afstand houden. Dit houdt in dat we geen patiënten kunnen behandelen die (ook milde!) klachten hebben, het gaat hierbij om de volgende klachten:

  • Neusverkoudheid
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Koorts

Als u 24 uur klachtenvrij bent kunt u weer naar de praktijk komen. Ook als u gezinsleden/ huisgenoten heeft met bovenstaande klachten willen we u vragen om te wachten tot uw gezinsleden/ huisgenoten 24 uur klachtenvrij zijn.

Als u klachten heeft maar de fysiotherapeutische zorg niet uitgesteld kan worden zouden we u willen vragen om contact op te nemen met de praktijk. Met de juiste beschermingsmiddelen is het mogelijk om u in uw eigen thuis situatie te behandelen.

Op de praktijk hebben we de nodige maatregelen getroffen om de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk te kunnen handhaven. Daarnaast houden we ons aan de extra hygiëne maatregelen, denk aan extra handen wassen, papieren doeken over de behandeltafel, geen handen schudden.

Komende dagen zullen we proberen om u allemaal telefonisch te benaderen voor het inplannen van een afspraak. Als u zelf in de gelegenheid bent kunt u ook online een afspraak maken via onze online agenda. Alle agenda’s staan weer open.

We zijn heel blij dat we u weer de zorg kunnen bieden die u van ons gewend bent en zien u graag weer snel op de praktijk. We hebben er weer zin in.

Mocht u naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben dan horen we dat graag, u kunt ons bereiken via de contactgegevens in de handtekening onder aan deze mail.

Veel groeten van het team van Fysiotherapie Smits.

Vorige

Volgende