Corona Virus

Het Corona virus is het gesprek van de dag in Noord-Brabant. Ook bij Fysiotherapie Smits geven we gehoor aan de maatregelen die door het RIVM zijn uitgegeven. Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Hiermee wordt de kans om onopgemerkt het virus verder te verspreiden zo veel mogelijk voorkomen.

HEEFT U EEN AFSPRAAK BIJ ONS OP DE PRAKTIJK EN HEEFT U KLACHTEN?

Indien mogelijk willen we u dan vragen uw afspraak te verzetten tot uw klachten over zijn. Uiteraard kan dit zonder financiële consequenties, we vragen u echter wel om dit zoveel mogelijk 24 uur van te voren te doen. Dat geeft ons de mogelijkheid om andere patiënten te kunnen helpen.
Afspraken afzeggen/ verzetten kan telefonisch op 073-2340444 of stuur een mailtje naar info@fysiotherapiesmits.nl.
Bovenstaand advies geldt ook voor onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de therapeuten die u behandelen geen klachten hebben.
Naast de fysieke maatregelen zullen we de standaard hygiëne maatregelen hanteren:

  • Wij wassen voor en na de behandeling onze handen met water en zeep;
  • We hoesten en niezen aan de binnenkant van onze elle boog;
  • We maken zoveel mogelijk gebruik van papier op onze behandelbanken;
  • De fitness apparaten worden zorgvuldig schoongemaakt (we vragen of u hier zelf als sporter ook extra aandacht aan wilt geven, er zijn schoonmaakmiddelen voorhanden op de praktijk);
  • Er zijn schone handdoeken aanwezig op de praktijk.

Mocht u ziekte verschijnselen hebben en twijfelt u of u kunt komen of heeft u zoveel last dat de behandeling niet uitgesteld kan worden. Neem dan contact op met ons en dan bespreken we de situatie. In veel gevallen is het ook mogelijk om met een telefonisch consult u verder te helpen met uw klachten.

Hopelijk kunnen we er op deze manier samen voor zorgen dat we Corona-vrij de zomer in kunnen.

Veel groeten

Team Fysiotherapie Smits

Vorige

Volgende