De Therapeut

Kennismaken met Bram Smits

Mijn naam is Bram Smits. Ik ben 42 jaar en ben geboren en getogen in Berlicum. Na een aantal omzwervingen ben ik in 2014 samen met mijn vrouw en zoon met veel plezier in de Bossche wijk Orthen komen wonen.

Als fysiotherapeut ligt mijn hart bij het (ab)normaal functioneren van spieren en gewrichten. De logische specialisatie voor het oplossen van dit soort puzzels is manuele therapie. Na een bachelorstudie aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie (SOMT) en een specialisatie op universitair niveau mag ik me sinds 2014 Master of Science in de manuele therapie noemen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak heb ik begin 2017 mijn eigen praktijk geopend.

15 jaar ervaring in rug-, nek-, been-, hoofd- en schouderklachten

Door mijn diverse opleidingen, vele bijscholingen en ruime praktijkervaring bezit ik veel kennis en kunde op het gebied van wervelkolom-gerelateerde klachten. Denk dan aan nekpijn, hoofdpijn, duizeligheid, lage rugpijn, hernia’s en uitstralende pijn in de arm, het bekken en het been.

Verder ben ik sinds 2011 lid van Schoudernetwerk Noord-Brabant. Daar werk ik samen met collega’s en specialisten uit de regio actief samen op het gebied van uiteenlopende schouderklachten. Daardoor kan ik bij moeilijke of onduidelijke schouderklachten bijvoorbeeld met een aantal orthopeden samen onderzoek doen.

Bekijk waarvoor u bij mij terecht kunt op de pagina ‘specialisaties’ of maak direct een afspraak!

Fysiotherapeut Bram Smits, fysiotherapie Den Bosch

Kennismaken met Kim Deiman

Hallo, ik ben Kim Deiman, 22 jaar en sinds kort afgestudeerd als fysiotherapeut.

Ik ben geboren en getogen in Valkenswaard en woon sinds m’n 12de in Westerhoven. In het verleden ben ik actief geweest als topsporter en kwam ik internationaal uit voor Nederland met synchroonzwemmen. Sinds 2013 ben ik niet meer actief in de Nederlandse selectie en heb ik mij volledig gefocust op mijn studie. Tegenwoordig beoefen ik naast het synchroonzwemmen ook klassiek ballet en moderne dans. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in het zwembad of buiten met een goed boek.

Mijn passie voor Fysiotherapie

Mijn passie voor fysiotherapie is ontstaan tijdens mijn topsport carrière, als Nederlands team werden wij begeleid door een fysiotherapeut en al snel was ik geïnteresseerd en wilde ik graag helpen tijdens metingen en testen.

Vanaf april zal ik werkzaam zijn bij fysiotherapie Smits op de woensdag en vrijdag. Maak online een afspraak met mij.

Kennismaken met Frans Breuers

Mijn naam is Frans Breuers, 48 jaar en vader van 5 kinderen. De eerste 33 jaar heb ik grotendeels in Vught gewoond, nu woon ik sinds 15 jaar in Diessen. Mijn eerste baantjes binnen de fysiotherapie waren dan ook in Vught en Den Bosch. In 2003 ben ik samen met een collega een fysiotherapie/revalidatiepraktijk begonnen in Breda. In 2016 zijn we ook een revalidatiecentrum in den Bosch gestart, op de Salvador Allendelaan. Beide praktijken zijn overgenomen en ben ik er niet meer werkzaam. Vanaf half november ga ik starten in de praktijk bij Bram.

De afgelopen 20 jaar heb ik bijzonder veel ervaring opgedaan binnen de multidisciplinaire revalidatie en fysiotherapie. Binnen de revalidatie heb ik me gespecialiseerd in het leren herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Tevens heb ik me als fysiotherapeut veel bezig gehouden met actieve oefentherapie en dryneedling.
Mijn hobby’s zijn voetbal, tot aan mijn 33ste gevoetbald in Vught en golfen. Maar het liefst besteed ik mijn vrije tijd aan mijn gezin.

Mocht u met mij een afspraak willen maken kunt u op de website zien op welke dagen ik aanwezig ben.

Fysiotherapeut, Frans Breuers, Den Bosch, Fysiotherapie