De Therapeut

Kennismaken met Bram Smits

Mijn naam is Bram Smits. Ik ben geboren en getogen in Berlicum. Na een aantal omzwervingen ben ik in 2014 samen met mijn vrouw en kinderen met veel plezier in de Bossche wijk Orthen komen wonen.

Als fysiotherapeut ligt mijn hart bij het (ab)normaal functioneren van spieren en gewrichten. De logische specialisatie voor het oplossen van dit soort puzzels is manuele therapie. Na een bachelorstudie aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie (SOMT) en een specialisatie op universitair niveau mag ik me sinds 2014 Master of Science in de manuele therapie noemen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak heb ik begin 2017 mijn eigen praktijk geopend.

15 jaar ervaring in rug-, nek-, been-, hoofd- en schouderklachten

Door mijn diverse opleidingen, vele bijscholingen en ruime praktijkervaring bezit ik veel kennis en kunde op het gebied van wervelkolom-gerelateerde klachten. Denk dan aan nekpijn, hoofdpijn, duizeligheid, lage rugpijn, hernia’s en uitstralende pijn in de arm, het bekken en het been.

Verder ben ik sinds 2011 lid van Schoudernetwerk Noord-Brabant. Daar werk ik samen met collega’s en specialisten uit de regio actief samen op het gebied van uiteenlopende schouderklachten. Daardoor kan ik bij moeilijke of onduidelijke schouderklachten bijvoorbeeld met een aantal orthopeden samen onderzoek doen.

Bekijk waarvoor u bij mij terecht kunt op de pagina ‘specialisaties’ of maak direct een afspraak!

Fysio Den Bosch, Fysiotherapie Smits Den Bosch,

Kennismaken met Kim Deiman

Mijn naam is Kim Deiman en ik ben geboren en getogen in Valkenswaard en woon sinds m’n 12de in Westerhoven. In het verleden ben ik actief geweest als topsporter en kwam ik internationaal uit voor Nederland met synchroonzwemmen. Sinds 2013 ben ik niet meer actief in de Nederlandse selectie en heb ik mij volledig gefocust op mijn studie. Tegenwoordig beoefen ik naast het synchroonzwemmen ook klassiek ballet en moderne dans. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in het zwembad of buiten met een goed boek.

Mijn passie voor Fysiotherapie

Mijn passie voor fysiotherapie is ontstaan tijdens mijn topsport carrière, als Nederlands team werden wij begeleid door een fysiotherapeut en al snel was ik geïnteresseerd en wilde ik graag helpen tijdens metingen en testen.

Vanaf april zal ik werkzaam zijn bij fysiotherapie Smits op de woensdag en vrijdag. Maak online een afspraak met mij.

Kennismaken met Eline Kolmus

Hallo, graag stel ik me aan u voor. Ik ben opgegroeid in de provincie Zeeland. Na acht jaar wonen in Maastricht en vier maanden reizen in het buitenland ben ik in 2018 in Den Bosch komen wonen. In mijn vrije tijd ontdek ik graag nieuwe plekken, ben ik graag in de natuur en houd ik van wielrennen en yoga. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Zuyd Hogeschool, waarna ik vijf jaar gewerkt heb in een praktijk in Landgraaf. Ik ben geinteresseerd in de gehele mens. Deze nieuwsgierigheid bracht mij bij een master bewegingswetenschappen, een specialisatie in de oncologie, dry needling, functionele osteopathie, yoga trainingen en andere bijscholingen. Sinds 2015 combineer ik zowel de praktijk, onderwijs als onderzoek, een hele mooie combinatie! Daarnaast ben ik actief in verschillende fysiotherapie netwerken. Het is bijzonder om zo dicht bij de laatste ontwikkelingen in het vak te staan. Vanaf januari zal ik het team van Fysiotherapie Smits ondersteunen.

Mocht u met mij een afspraak willen maken kunt u op de website zien op welke dagen ik aanwezig ben.

Kennismaken met Femke Smits

Mijn naam is Femke Smits, geboren in Heesch, opgegroeid in Waalwijk en in 2008 na mijn studie naar Den Bosch verhuisd. Sinds 2014 woon ik samen met mijn man Bram en onze kinderen Luuk en Noor in Orthen.

Ik heb gestudeerd in Tilburg en Utrecht en ben afgestudeerd als onderwijskundige. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als projectmanager van innovatieprojecten in het onderwijs en het bedrijfsleven heb ik in 2018 de overstap gemaakt naar de praktijk. Ik vind het erg leuk om onderdeel uit te maken van de groei en ontwikkeling van de praktijk die Bram heeft opgezet. U kunt mij vinden aan de andere kant van de telefoonlijn voor het maken van een afspraak. Tevens werk ik in de praktijk aan de administratie en doe ik ondersteunende werkzaamheden voor de fysiotherapeuten. Ik hoop u snel een keer te ontmoeten in onze praktijk!

Femke Smits, Fysio Den Bosch, Fysiotherapie Smits

Kennismaken met Rick van Wijngaarden

Hallo, ik ben Rick van Wijngaarden. In 2017 in Eindhoven afgestudeerd als fysiotherapeut. Ben geboren en getogen in Asten en woon daar nu opnieuw.

Ik ben na verschillende sporten te hebben gedaan, 10 jaar geleden begonnen met fitness. Hier heb ik een grote interesse ontwikkeld in gezondheid en levensstijl. In deze tijd is mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en het bewegingsapparaat ontstaan. Deze kennis en ervaring pas ik nog dagelijks toe in mijn werk.

Tijdens de opleiding fysiotherapie heb ik de minor manueel therapeutisch handelen gevolgd in Nijmegen. Later heb ik cursussen gevolgd voor littekentherapie, personal training en een cursus in orthopedische revalidatie. Dit zorgt ervoor dat ik een brede kennis heb om u te helpen met uw klachten.

Ik ga het team versterken op de donderdag. Ik ontmoet u graag in onze praktijk!

Fysio Den Bosch, Fysiotherapie Den Bosch

Kennismaken met Mariëlle van Beers

Mijn naam is Mariëlle van Beers
In 2012 ronde ik een opleiding af tot fitness instructeur. Bezig zijn met mensen was me op het lijf geschreven, toch bood werk als fitness instructeur niet genoeg diepgang. Daarom ben ik gestart met de opleiding tot Oefentherapeut Cesar in Utrecht, waarvoor ik in juli 2017 mijn diploma heb behaald. Direct daarna kon ik aan het werk als Cesar therapeut.

Werken met mensen geeft me energie.
Ik ben één van de geluksvogels in Nederland waarbij werken niet voelt als werken maar doen wat je leuk vind.
Als Cesar therapeut behandel ik voornamelijk houdingspatiënten. Denk hierbij aan rug, hoofdpijn, hyperventilatie, bekken en andere houding gerelateerde klachten. Graag zou ik me verder willen specialiseren als bekken-oefentherapeut. Zo kan ik mensen gaan helpen met alle klachten in en rondom het bekken. Zo heb ik al een cursus afgerond “bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap”. Dit was erg interessant en meteen toepasbaar.

In mijn dagelijks leven ben ik een actieve creatieveling. Ik naai kleding en ik ben graag buiten.

Hartelijke groet, Mariëlle.

Marielle van Beers, Fysio Smits, Den Bosch Fysiotherapie Smits, 's-Hertogenbosch