Fysiofitness in Den Bosch

Fysio Fitness bij Fysioterapie Smits

Sport en beweging onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten, dat is wat fysio fitness inhoudt. Bent u herstellende van een blessure, operatie, ziekte of aandoening, dan is behandeling in de vorm van persoonlijke begeleiding bij sport en beweging erg belangrijk. U wilt per slot van rekening zo spoedig mogelijk vooruitgang boeken en sterker worden. Het niet teveel belasten van de spieren is hierom erg belangrijk, hetzelfde geldt voor het trainen van de juiste spiergroepen.

Tijdens de fysiotherapie fitness traint u spierkracht, conditie, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Samen met de fysiotherapeut maakt u een plan van aanpak met hierin een trainingsschema en trainingsdoelen.

Het sporttraject, hoe ziet dat er precies uit?

Samen met een fysiotherapeut maakt u tijdens een intake afspraak een sportprogramma wat gericht is op uw doelstellingen. Samen met de fysiotherapeut gaat u in de zaal eenmalig de oefeningen doorlopen. Na de afspraak krijgt u het oefenprogramma uitgewerkt toegestuurd via ons oefenprogramma Physitrack. Het programma is via een app op uw mobiele telefoon in te zien. Mocht u niet handig zijn met mobiele applicaties dan kunnen we het programma uiteraard ook voor u uitprinten voor gebruik in de zaal. Na de intake kunt u 4 weken zelfstandig aan de slag met het oefenprogramma. U kunt sporten op de praktijk van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur. Om te zorgen dat u alle rust hebt in de zaal vragen we u wel vooraf even in te schrijven voor een sport moment.
Na 4 weken heeft u een evaluatie gesprek met uw fysiotherapeut. Hoe gaan de oefeningen, moet het programma aangepast worden? U krijgt een aangepast programma om de komende 4 weken weer mee aan de slag te gaan. Na een maand heeft u nog een evaluatiegesprek en na 3 maanden volgt een eindgesprek. In het eindgesprek bespreekt u met de fysiotherapeut hoe het traject is bevallen, of u de doelstellingen bereikt heeft. Als het nodig is kan het 3 maanden traject éénmalig verlengd worden met 3 maanden.

Kosten

Het driemaandelijkse sportprogramma bestaat uit 2 delen: 1) begeleiding  in de vorm van 4 fysiotherapeutische afspraken, deze kunnen uit de aanvullende verzekering vergoed worden. Bent u niet aanvullend verzekert dan gelden de tarieven zoals vermeld op onze site.
2) 3 Maanden onbeperkt sporten: €78,50. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

 

 

Fysio Fitness, Fysio Den Bosch, Fysiotherapie Den Bosch
Claudicatio Intermittens, Fysiotherapie Behandeling, Den Bosch, etalagebenen
Fysiotherapie Den Bosch, Fysiotherapeut uit Den Bosch

 

Ik wil meer informatie

Zou u graag meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Fysiotherapie Smits vertellen we u graag meer over onze dienstverlening. 

Naast fysio fitness kunt u bij ons o.a. ook terecht voor fysiotherapie, oncologie fysiotherapie, manuele therapie en Tens pijnbestrijding.

ONLINE EEN TIJDSLOT RESERVEREN

Als u een sporttraject heeft aangevraagd en een sportprogramma heeft dan kunt u in onderstaande agenda een tijdslot reserveren om te komen sporten in de praktijk. Er zijn maximaal 3 mensen toegestaan in de oefenruimte per uur. Wilt u een afspraak maken voor fysio- en/of manuele therapie? Klik dan hier.