Fysio praktijk Den Bosch

Fysio praktijk Smits in Den Bosch

 

Fysio praktijk Smits in Den Bosch is gespecialiseerd op het gebied van houding en beweging. Ons bewegingsstelsel is vooral gebaseerd op onze schouders, rug, nek en hoofd. Helaas is pijnloos bewegen niet altijd vanzelfsprekend. In dat geval zijn uw pijnklachten bij ons in goede handen. Pijnklachten aan uw schouders, nek of rug kunnen veel oorzaken hebben. Als bewegen pijnlijk is dan kan dit zijn ontstaan uit verschillende situaties.

 

Zo kunnen nek en schouderklachten ontstaan door een verkeerde zithouding, of door een trauma zoals een auto ongeluk. Nek, rug en schouderklachten kunnen tevens optreden na het maken van verkeerde bewegingen, blessures of na intensief sporten. Chronische aandoeningen kunnen tevens een pijnlijk bewegingsstelsel veroorzaken met vervelende gevolgen van dien.

 

Langdurige nekklachten kunnen makkelijk hoofdpijnen veroorzaken, terwijl rugklachten uit kunnen groeien tot een ischias of een hernia. Om dit te voorkomen is een op maat gemaakt behandelplan in de vorm van fysiotherapie noodzakelijk. Fysio praktijk Smits in Den Bosch begrijpt als geen ander dat pijnlijke spieren u behoorlijk kunnen belemmeren in uw dagelijkse bezigheden.

Fysiotherapie Den Bosch, Fysiotherapeut uit Den Bosch

In onze fysiotherapie en manuele therapie praktijk in Den Bosch bekijken we samen met u wat de klachten zijn, en waar deze uit te herleiden zijn. Rugklachten bijvoorbeeld hoeven niet altijd voort te komen uit de rug zelf. Aan de hand van een uitgebreid onderzoek stellen we samen met u een op maat gemaakt behandelplan samen, zodat u weer snel kunt genieten van pijnloos bewegen in vrijheid.

Manuele therapie en fysio praktijk in Den Bosch

 

Als experts op het gebied van het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam, kunt u bij fysio praktijk Smits ook terecht voor manuele therapie. In combinatie met specifieke fysiotherapie kunt u bij ons dus niet alleen terecht als u pijnklachten ervaart die gerelateerd zijn aan spiergroepen, maar ook voor klachten die voortkomen uit pijnlijke gewrichten.

 

Heeft u bijvoorbeeld lage rugklachten met uitstraling naar de benen? Of ervaart u een lichte duizeling tijdens het bewegen van uw nek? Juist dan kan manuele therapie een verlichting bieden. Tijdens een manuele behandeling wordt er naar gestreefd om gewrichten makkelijker en op de juiste manier te laten bewegen. Daarnaast onderzoeken we aan de hand van uw houding en beweging hoe uw pijnklachten in de toekomst voorkomen kunnen worden.

 

Ervaart u pijn tijdens het lopen, liggen of zitten? En heeft u al geruime tijd rug, nek of schouderklachten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met fysio praktijk Smits in Den Bosch. Aan de hand van persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt behandelplan helpen wij u snel weer op de been.