Fysiotherapeut Bram Smits

Kennismaken met Bram Smits

Mijn naam is Bram Smits. Ik ben 42 jaar en ben geboren en getogen in Berlicum. Na een aantal omzwervingen ben ik in 2014 samen met mijn vrouw en zoon met veel plezier in de Bossche wijk Orthen komen wonen.

Als fysiotherapeut ligt mijn hart bij het (ab)normaal functioneren van spieren en gewrichten. De logische specialisatie voor het oplossen van dit soort puzzels is manuele therapie. Na een bachelorstudie aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie (SOMT) en een specialisatie op universitair niveau mag ik me sinds 2014 Master of Science in de manuele therapie noemen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak heb ik begin 2017 mijn eigen praktijk geopend.

15 jaar ervaring in rug-, nek-, been-, hoofd- en schouderklachten

Door mijn diverse opleidingen, vele bijscholingen en ruime praktijkervaring bezit ik veel kennis en kunde op het gebied van wervelkolom-gerelateerde klachten. Denk dan aan nekpijn, hoofdpijn, duizeligheid, lage rugpijn, hernia’s en uitstralende pijn in de arm, het bekken en het been.

Verder ben ik sinds 2011 lid van Schoudernetwerk Noord-Brabant. Daar werk ik samen met collega’s en specialisten uit de regio actief samen op het gebied van uiteenlopende schouderklachten. Daardoor kan ik bij moeilijke of onduidelijke schouderklachten bijvoorbeeld met een aantal orthopeden samen onderzoek doen.

Bekijk waarvoor u bij mij terecht kunt op de pagina ‘specialisaties’ of maak direct een afspraak!

BIG nummer: 29055654204

Fysio Den Bosch, Fysiotherapie Smits Den Bosch,