Fysiotherapeut Frans Breuers

Kennismaken met Frans Breuers

Mijn naam is Frans Breuers, 48 jaar en vader van 5 kinderen. De eerste 33 jaar heb ik grotendeels in Vught gewoond, nu woon ik sinds 15 jaar in Diessen. Mijn eerste baantjes binnen de fysiotherapie waren dan ook in Vught en Den Bosch. In 2003 ben ik samen met een collega een fysiotherapie/revalidatiepraktijk begonnen in Breda. In 2016 zijn we ook een revalidatiecentrum in den Bosch gestart, op de Salvador Allendelaan. Beide praktijken zijn overgenomen en ben ik er niet meer werkzaam. Vanaf half november ga ik starten in de praktijk bij Bram.

De afgelopen 20 jaar heb ik bijzonder veel ervaring opgedaan binnen de multidisciplinaire revalidatie en fysiotherapie. Binnen de revalidatie heb ik me gespecialiseerd in het leren herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Tevens heb ik me als fysiotherapeut veel bezig gehouden met actieve oefentherapie en dryneedling.
Mijn hobby’s zijn voetbal, tot aan mijn 33ste gevoetbald in Vught en golfen. Maar het liefst besteed ik mijn vrije tijd aan mijn gezin.

Mocht u met mij een afspraak willen maken kunt u op de website zien op welke dagen ik aanwezig ben.

Fysiotherapeut, Frans Breuers, Den Bosch, Fysiotherapie