Fysiotherapeut Kim Deiman

Kennismaken met Kim Deiman

Hallo, ik ben Kim Deiman, 22 jaar en sinds kort afgestudeerd als fysiotherapeut.

Ik ben geboren en getogen in Valkenswaard en woon sinds m’n 12de in Westerhoven. In het verleden ben ik actief geweest als topsporter en kwam ik internationaal uit voor Nederland met synchroonzwemmen. Sinds 2013 ben ik niet meer actief in de Nederlandse selectie en heb ik mij volledig gefocust op mijn studie. Tegenwoordig beoefen ik naast het synchroonzwemmen ook klassiek ballet en moderne dans. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in het zwembad of buiten met een goed boek.

Mijn passie voor Fysiotherapie

Mijn passie voor fysiotherapie is ontstaan tijdens mijn topsport carrière, als Nederlands team werden wij begeleid door een fysiotherapeut en al snel was ik geïnteresseerd en wilde ik graag helpen tijdens metingen en testen.

Vanaf april zal ik werkzaam zijn bij fysiotherapie Smits op de woensdag en vrijdag. Maak online een afspraak met mij.