Fysiotherapeut Rick van Wijngaarden

Kennismaken met Rick van Wijngaarden

Hallo, ik ben Rick van Wijngaarden, ik ben 25 jaar oud. In 2017 in Eindhoven afgestudeerd als fysiotherapeut. Ben geboren en getogen in Asten en woon daar nu opnieuw.

Ik ben na verschillende sporten te hebben gedaan, 10 jaar geleden begonnen met fitness. Hier heb ik een grote interesse ontwikkeld in gezondheid en levensstijl. In deze tijd is mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en het bewegingsapparaat ontstaan. Deze kennis en ervaring pas ik nog dagelijks toe in mijn werk.

Tijdens de opleiding fysiotherapie heb ik de minor manueel therapeutisch handelen gevolgd in Nijmegen. Later heb ik cursussen gevolgd voor littekentherapie, personal training en een cursus in orthopedische revalidatie. Dit zorgt ervoor dat ik een brede kennis heb om u te helpen met uw klachten.

Ik ga het team versterken op de donderdag. Ik ontmoet u graag in onze praktijk!

BIG nummer: 99922225304

Fysio Den Bosch, Fysiotherapie Den Bosch