Infrarood therapie

Infrarood therapie bij Fysiotherapie Smits

Infrarood therapie

Infrarood therapie maakt gebruik van infrarood licht om warmte te creeren en verlichting te geven bij o.a. pijnklachten, ontstekingen en spierklachten. Het kan tevens helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het versterken van het immuunsysteem.  

Infrarood straling werkt diep in het weefsel en in de spieren waar het warmte creeert en zo de pijn en ontstekingen verlicht. Dit komt doordat infraroodstralen de moleculen in de cellen in beweging brengen en de doorbloeding in het weefsel stimuleren. Als gevolg hiervan verhogen ze de zuurstof- en voedingsstoffenniveaus in het bloed, wat leidt tot celherstel en vermindering van ontstekingen.

Voordelen van infrarood therapie

Infrarood therapie kan ingezet worden bij verschillende gezondheidsproblemen, overleg met uw therapeut of infrarood therapie ook voor uw klachten kan helpen. Daarnaast is het uiteraard heerlijk ontspannen voor of na de behandeling. 

Kosten

De kosten voor 30 minuten in de infrarood sauna is €5,00. Als het bevalt bieden we een 10 rittenkaart aan voor €45,00. U kunt zich inschrijven voor de sauna via onderstaande boekingsmodule. 

ONLINE EEN TIJDSLOT RESERVEREN

Als u een sporttraject heeft aangevraagd en een sportprogramma heeft dan kunt u in onderstaande agenda een tijdslot reserveren om te komen sporten in de praktijk. Er zijn maximaal 3 mensen toegestaan in de oefenruimte per uur. Wilt u een afspraak maken voor fysio- en/of manuele therapie? Klik dan hier.