Kwaliteit van zorg

Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG)

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en ingeschreven staat in het BIG-register van de overheid, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut. Bram Smits staat sinds 2001 ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR)

Om de kwaliteit van fysiotherapie daarnaast nóg verder te waarborgen, heeft de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) in het leven geroepen. Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en intercollegiaal overleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het CKR inschrijven. Bram Smits staat sinds 2001 ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie van het KNGF.

U bent bij Fysiotherapie Smits dus in goede handen. Bekijk voor welke behandelingen u terecht kunt of maak direct online een afspraak.

Fysiotherapie Den Bosch, Hoofdklachten, rugpijn bestrijding, fysiotherapie Rompert, Fysiotherapie Het Wielsem, Hambaken fysio, Fysio Den Bosch, Nekpijn