Kwaliteit van zorg

Fysiotherapie Smits Den Bosch

visie op kwaliteit in de fysiotherapie

 

Wij geloven in kwaliteit als een combinatie van ervaring en expertise en het integreren van de nieuwste ontwikkelingen zoals muskuloskeletale echografie in het fysiotherapeutisch onderzoek en de behandeling. Hierbij hoort het intensief samenwerken met specialisten uit de ziekenhuizen en klinieken en het deelnemen aan verschillende netwerken. Al onze medewerkers zijn voortdurend bezig met bij- en nascholing en wisselen onderling kennis uit. Wij kijken naar de gehele mens en nemen naast de specifieke klachtenregio altijd de aangrenzende gewrichten, de bewegingsketen en de mogelijke bijkomende oorzakelijke factoren voor uw klachten mee in de behandeling. Zo krijgt u altijd de beste behandeling op maat.  

Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG)

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en ingeschreven staat in het BIG-register van de overheid, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut. Bram Smits staat sinds 2001 ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL)

Om de kwaliteit van fysiotherapie daarnaast nóg verder te waarborgen, heeft de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL) in het leven geroepen. Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en intercollegiaal overleg voldoet én werkt volgens de KNGF-richtlijnen mag zich in het KRF NL inschrijven.

U bent bij Fysiotherapie Smits dus in goede handen. Bekijk voor welke behandelingen u terecht kunt of maak direct online een afspraak.