Manuele Therapie Den Bosch

Manuele therapie bij fysiopraktijk Smits in Den Bosch

 

Manuele therapie is één van de specialismen van fysiopraktijk Smits in Den Bosch. Deze vorm van therapie richt zich voornamelijk op het goed laten functioneren van gewrichten, spieren en zenuwen. De gespecialiseerde technieken die gebruikt worden in onze praktijk voor manuele therapie in Den Bosch beginnen altijd met het in kaart brengen van uw klachten.

 

Door een grondige analyse kunnen we een goed beeld neerzetten van de ernst van uw klachten, en welke technieken ingezet kunnen worden voor een effectief herstel. Manuele therapie kan toegepast worden als u bijvoorbeeld hinder ondervindt door bewegingsbeperkingen, blessures aan gewrichten of blokkades daarvan, rugklachten en zelfs bij hernia of whiplash klachten.

 

Ook algemene pijnklachten kunnen in onze praktijk voor manuele therapie in Den Bosch zeer goed behandeld worden. Wordt u belemmerd in uw bewegingen en biedt fysiotherapie niet voldoende verlichting? Dan kan een persoonlijk behandelplan voor manuele therapie een uitkomst bieden. De effecten van een manuele behandelingen zijn vaak al direct na de behandeling merkbaar.

Manuele Therapie Den Bosch, Fysiotherapeut uit Den Bosch, revalidatie, overbelasting en pijn,

U zult zich makkelijker en vrijer kunnen bewegen en de pijnklachten zullen afgenomen zijn. Heeft u pijnlijke gewrichten in uw rug, armen of benen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze praktijk voor manuele therapie in Den Bosch. We staan graag voor u klaar want bewegen mag nooit pijnlijk zijn.

Welke pijnklachten behandelt Smits manuele therapie in Den Bosch?

 

Door ons specialisme in manuele therapie zijn we niet alleen in staat om een goede diagnose stellen, maar kunnen we aan de hand van een analyse ook een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Er zijn veel pijnklachten die behandeld kunnen worden met manuele therapie. Over het algemeen richt een manueel therapeut zich op pijnklachten die voortkomen uit de wervelkolom, en de gewrichten die zich bevinden in onze armen en benen.

 

Eventuele blokkades en stoornissen in deze gewrichten worden met manuele therapie doorbroken. Juist daarom is het effect van een manuele behandeling direct merkbaar. Onze manuele therapie praktijk in Den Bosch is gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten, hoofdpijnen die zijn gerelateerd aan bewegingsblokkades, nekpijn, pijn bij het bewegen van de enkel of knie, heup en pols.

 

Uiteraard geven we bij het uitvoeren van een op maat gemaakte manuele therapie ook advies om uw houding en beweging te verbeteren. Zo kunnen ernstige klachten in de toekomst voorkomen worden. Bent u op zoek naar persoonlijke manuele therapie in Den Bosch? Neem dan gerust contact op met onze fysiotherapie praktijk.