Nekklachten

Nekklachten laten behandelen in Den Bosch

Nekklachten laten verhelpen in Den Bosch? Specialist in nek en schouderklachten

Nekklachten specialist in Den Bosch? Praktijk voor fysiotherapie Smits in Den Bosch is gespecialiseerd in het behandelen en oplossen van allerlei soorten nekpijn en nekklachten. Pijn in de nek komt steeds vaker voor en kan daarnaast behoorlijk vervelende gevolgen hebben. De nek is misschien wel één van de gevoeligste onderdelen van het menselijk lichaam.

Natuurlijk herbergt onze nek kwetsbare nekwervels, maar is het ook een plaats waar belangrijke spieren en zenuwuiteinden bij elkaar komen. Nekklachten kunnen daarom veel uiteenlopende oorzaken hebben. In sommige gevallen verdwijnen deze klachten vanzelf weer, bijvoorbeeld als deze worden veroorzaakt door stijve spieren of korte overbelasting.

Echter, in veel gevallen zijn nekklachten een terugkerend ongemak welke niet onbehandeld mag blijven. Ervaart u nekpijn of ondervindt u al geruime tijd last van nekklachten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn specialist in nek en schouderklachten in de omgeving Den Bosch en helpen u weer snel pijnvrij bewegen.

Schouderklachten, fysiotherapie Den Bosch, Bram Smits
Schouderklachten, Fysio Den Bosch, Fysiotherapie Smits

FYSIOTHERAPIE PRAKTIJK VOOR NEKKLACHTEN IN DEN BOSCH

Fysiotherapie praktijk Smits in Den Bosch is gespecialiseerd op de behandeling van allerlei soorten nekpijn. Deze kunnen zijn ontstaan door verkeerde een houding, artrose, overbelasting of zelfs een whiplash. Ook nekklachten die worden veroorzaakt door een beknelde zenuw zijn veelvoorkomend en brengen vaak vervelende symptomen zoals duizeligheid, misselijkheid en hoofdpijnen met zich mee.

Fysiotherapie kan dan verlossend werken. In onze nekklachten praktijk in Den Bosch richten we ons niet alleen op het verlichten en verminderen van nekpijn, maar analyseren we ook op welke manier we de functie van de nek weer kunnen herstellen. Onze specialistische fysiotherapie voor nekklachten in Den Bosch geeft verlichting door de toepassing van bijvoorbeeld nek-massage, mobilisatie en taping.

Uiteraard bekijken we ook hoe we een verkeerde houding die nekpijn kan veroorzaken kunnen verbeteren, en geven we daarin deskundige adviezen en bewegingsoefeningen. Uw nekklachten worden bij Fysiotherapie Smits in Den Bosch behandeld middels een op maat gemaakt behandelplan. Na het analyseren van uw klachten kunnen we niet alleen de oorzaak van uw nekpijn benoemen, maar kunnen we tevens een effectief en snel behandeltraject met u ingaan.

Op deze manier kunt u snel weer bewegen zoals u dat gewend bent, en wordt u niet meer belemmerd in uw dagelijkse bezigheden door vervelende nekklachten. Bent u niet in staat om één van onze fysiotherapie praktijken in Den Bosch te bezoeken? Ook in dat geval helpen we u graag van uw nekklachten af door een bezoek aan huis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie nekklachten

Heeft u interesse in deze behandeling of herkent u zich in de klachten? Neem contact op met onze therapeut of maak direct online een afspraak via de website. Hoe eerder u uw klachten laat behandelen, hoe beter en sneller het herstel zal verlopen.