Nieuws

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Fysiotherapie Smits uit Den Bosch.

Update Corona Virus

24-03-2020
Geachte patiënt,
U heeft waarschijnlijk net zoals wij gisteren de persconferentie zitten kijken van de overheid. De boodschap van deze conferentie was erg duidelijk. Ook wij als Fysiotherapie praktijk moeten gehoor geven aan de nieuwe maatregelen die nu verkondigd zijn. Dit betekent dat we vanaf vandaag de fysieke praktijklocaties zullen gaan sluiten. Dit betekent niet dat uw behandelingen geen doorgang kunnen vinden.

Klik op HIER om het hele artikel te lezen.

Corona Virus

09-03-2020
Het Corona virus is het gesprek van de dag in Noord-Brabant. Ook bij Fysiotherapie Smits geven we gehoor aan de maatregelen die door het RIVM zijn uitgegeven. Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Hiermee wordt de kans om onopgemerkt het virus verder te verspreiden zo veel mogelijk voorkomen.

Klik op HIER om het hele artikel te lezen.

Heeft u een afspraak bij ons op de praktijk en heeft u klachten?

Indien mogelijk willen we u dan vragen uw afspraak te verzetten tot uw klachten over zijn. Uiteraard kan dit zonder financiële consequenties, we vragen u echter wel om dit zoveel mogelijk 24 uur van te voren te doen. Dat geeft ons de mogelijkheid om andere patiënten te kunnen helpen.
Afspraken afzeggen/ verzetten kan telefonisch op 073-2340444 of stuur een mailtje naar info@fysiotherapiesmits.nl.
Bovenstaand advies geldt ook voor onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de therapeuten die u behandelen geen klachten hebben.
Naast de fysieke maatregelen zullen we de standaard hygiëne maatregelen hanteren:

    • Wij wassen voor en na de behandeling onze handen met water en zeep;
    • We hoesten en niezen aan de binnenkant van onze elle boog;
    • We maken zoveel mogelijk gebruik van papier op onze behandelbanken;
    • De fitness apparaten worden zorgvuldig schoongemaakt (we vragen of u hier zelf als sporter ook extra aandacht aan wilt geven, er zijn schoonmaakmiddelen voorhanden op de praktijk);
    • Er zijn schone handdoeken aanwezig op de praktijk.

Mocht u ziekte verschijnselen hebben en twijfelt u of u kunt komen of heeft u zoveel last dat de behandeling niet uitgesteld kan worden. Neem dan contact op met ons en dan bespreken we de situatie. In veel gevallen is het ook mogelijk om met een telefonisch consult u verder te helpen met uw klachten.

Hopelijk kunnen we er op deze manier samen voor zorgen dat we Corona-vrij de zomer in kunnen.

Veel groeten

Team Fysiotherapie Smits

Jonny loopt weer rechtop door Fysiotherapie Smits: ‘Plezier in het leven hier teruggevonden’

Hij stapte ietwat sceptisch binnen, maar wil er nóóit meer weg. Voor Jonny (64), die leidt aan de longziekte COPD, ging een nieuwe wereld open toen hij anderhalf jaar geleden binnenstapte bij Fysiotherapie Smits. “De therapeuten zijn zó enthousiast en kundig. Ze hebben er zelfs voor gezorgd dat ik weer rechtop loop!”

Klik op HIER om het hele artikel te lezen.

Foto: indebuurt Den Bosch