Praktijkregelement

Fysiotherapie Smits Den Bosch

Contact

Bij ons krijgt u de volledige aandacht. Daarom kan het zijn dat wij tijdens een behandeling de telefoon niet opnemen. Wanneer u onze voicemail hoort, laat dan een bericht achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Op onze website kunt u zich ook online aanmelden voor een behandeling. U kiest dan zelf voor een dag en een tijdstip. Vult u het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Vergoeding

We hebben bij alle verzekeraars een contract. Vergoedingen voor fysiotherapie en manuele therapie maken deel uit van uw aanvullende verzekering en gaan dus niet ten koste van uw eigen risico. Heeft u alleen een basisverzekering? Dan worden behandelingen niet vergoed. U kunt zelf bij uw eigen verzekeraar nagaan of u behandelingen vergoed krijgt.

Knieklachten Den Bosch, Fysio Den Bosch, Fysiotherapie Smits, Den Bosch Noord

Aanmelden

Sinds 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk voor screening en behandeling. Dat betekent dat u geen verwijzing van huisarts of specialist nodig heeft. Het eerste consult bestaat uit een intake en een onderzoek om uw klachten te inventariseren.

Afmelden

Afmelden dient minimaal 24 uur voor aanvang van de geplande behandeling te gebeuren. Indien u dat niet doet, brengen we de gereserveerde tijd in rekening. Buiten de openingstijden van onze praktijk kunt een mail sturen of de voicemail inspreken.

Online afspraak maken fysiotherapie, Fysiotherapie Den Bosch

Hygiëne

We hechten veel waarde aan hygiëne. Daarom vragen we u voor iedere behandeling een handdoek of badlaken mee te nemen. Daarnaast verwachten we dat u de persoonlijke hygiënische regels in acht neemt en voor een goede lichaamsverzorging zorgt.

Privacyregelement

We zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van uw persoonlijke eigendommen voor, tijdens of na de behandeling.

Klachten

Bent u niet tevreden over uw behandeling? Of heeft u een andere klacht? Bespreek dit dan met ons. We nemen iedere klacht zeer serieus en handelen altijd conform de richtlijn van onze brancheorganisatie (KNGF). In de folder in de wachtruimte vindt u hier alle informatie over.

Plan direct online een afspraak in of neem contact op met de therapeut. Bekijk ook welke kwaliteit van zorg Fysiotherapie Smits biedt.

Over fysiotherapie Smits uit Den Bosch, Rompert, Het Wielsem