Schouderklachten Den Bosch

Last van schouderklachten? Fysiotherapie praktijk Smits Den Bosch

 

Ondervindt u pijn door schouderklachten? Fysiotherapie praktijk Smits in Den Bosch lost het op vakkundige en gespecialiseerde wijze voor u op. Op deze manier kunt u snel weer pijnvrij bewegen en de werkzaamheden uitvoeren die u gewend bent. Onze schouders zijn een onderdeel van ons lichaam waar veel bewegingen mee worden gemaakt.

 

We denken er misschien niet altijd bij na, maar zelfs de kleinste handelingen komen voort uit het schoudergewricht en de omliggende spiergroepen. In feite bestaat het schoudergewricht uit twee grote gewrichten namelijk het schouderblad en de bovenarm. Hieromheen liggen tal van belangrijke spieren en banden die het mogelijk maken om goed en pijnvrij te kunnen bewegen.

 

Toch zijn pijnlijke schouders veelvoorkomende klachten die zeker niet onderschat mogen worden. Zo kunt u denken aan pijnlijke schouders naar aanleiding van RSI, overbelasting, slijmbeursontsteking of zelfs een frozen-shoulder. Dit laatste beperkt u aanzienlijk in uw bewegingsvrijheid en brengt daarnaast veelvuldige schouderklachten met zich mee. Schouderklachten is één van de specialismen van fysiotherapie praktijk Smits in Den Bosch.

Schouderklachten Den Bosch, Fysiotherapie

Aan de hand van een persoonlijke behandelplan zorgen we ervoor dat u op een snelle manier vrij bent van schouderklachten. Hierbij bestrijden we niet de symptomen van uw schouderklachten, maar pakken we middels een gericht onderzoek de oorzaak van uw pijnklachten aan. Bent u opzoek naar een effectieve manier om van uw schouderklachten af te komen in de omgeving Den Bosch? Fysiotherapie praktijk Smits helpt u graag verder.

Specialist voor schouderklachten in Den Bosch

 

Schouderklachten hebben een specialistische aanpak nodig. Niet alleen omdat onze schouders nodig zijn bij bijna alle bewegingen die we maken, maar ook omdat de oorzaak van schouderklachten niet altijd vanuit het gewricht zelf hoeven te komen. Zo kunnen er ook pijnlijke schouders ontstaan door vastzittende spiergroepen in de rug,nek of naar aanleiding van triggerpoints.

 

Fysiotherapie praktijk Smits in Den Bosch is gespecialiseerd in klachten die gerelateerd zijn dit bewegingsapparaat. Aan de hand van een uitgebreid onderzoek van uw houding en beweging, zijn we in staat om een duidelijke analyse te maken. Op deze manier weten we niet alleen waar uw schouderklachten vandaan komen, maar ook hoe we deze klachten op een effectieve en snelle manier kunnen oplossen.

 

Middels een persoonlijke behandelplan bieden we op maat gemaakte fysiotherapie om de pijn in uw schouder te verlichten en uiteindelijk te laten verdwijnen. Op deze manier wordt bewegen weer een plezier. Heeft u schouderklachten en bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk in Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.