Update Corona virus

Geachte patiënt,
U heeft waarschijnlijk net zoals wij gisteren de persconferentie zitten kijken van de overheid. De boodschap van deze conferentie was erg duidelijk. Ook wij als Fysiotherapie praktijk moeten gehoor geven aan de nieuwe maatregelen die nu verkondigd zijn. Dit betekent dat we vanaf vandaag de fysieke praktijklocaties zullen gaan sluiten. Dit betekent niet dat uw behandelingen geen doorgang kunnen vinden.

Als u nog een afspraak heeft staan in de praktijk dan zult u komende dagen benaderd worden door uw behandelend fysiotherapeut. Hij of zij zal samen met u de voortgang van de behandelingen doornemen. Dit gesprek zal een paar uitkomsten kunnen hebben:

  • In overleg met uw verwijzer kan er besloten worden dat de behandelingen doorgang moeten vinden. We zullen dan extra maatregelen moeten nemen tijdens de behandeling voor hygiëne. De praktijk zal voor u geopend blijven en we blijven u ondersteunen bij de noodzakelijke hulp;
  • Uw behandelingen kunnen op afstand voortgezet worden, dit zal inhouden dat er samen met u gekeken wordt naar een passend oefenprogramma en een aantal contactmomenten via video of telefoon in de komende weken. Op deze manier kunnen we contact houden met elkaar en kunt u vanuit uw thuissituatie de behandeling voortzetten. De oefenprogramma’s en contactmomenten zullen plaatsvinden op het platform Physitrack. Uw fysiotherapeut zal u uitleggen hoe het werkt;
  • De behandeling wordt uitgesteld tot het moment dat de maatregelen weer worden opgeheven.

Heeft u geen afspraak meer staan op de praktijk maar heeft u toch klachten, neem dan contact op met ons en dan kijken we samen naar wat we voor u kunnen betekenen in deze tijd. U kunt ook via de website een afspraak op afstand maken met uw therapeut.

De komende periode zullen er tevens filmpjes beschikbaar komen via mail/ social media/ website met informatie en tips die u thuis kunt toepassen.

Als u nog vragen heeft over deze mail kunt u contact opnemen uw behandelend fysiotherapeut, zij staan de komende weken stand-by voor vragen of overleg over uw klachten of met de praktijk assistent op 073-2340444, info@fysiotherapiesmits.nl of via whatsapp op 06-14349004.

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer.
Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie Smits

Vorige

Volgende