Wij werken samen met…

Samenverwerkingsband

Als fysiotherapie praktijk werken we veel samen met diverse disciplines om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Hieronder vindt u een aantal praktijken waar we mee samenwerken:

Samenwerking diëtiste Karin Burg

Per 1 september 2018 werkt Fysiotherapie Smits samen met diëtiste Karin Burg. Karin geeft voeding- en dieetadvies + lifestyle coaching. Karin is een aantal dagdelen in de week te vinden op onze praktijklocatie aan het Wielsem in buurthuis Noorderpoort Samen Doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin via onderstaande contactgegevens of vraag tijdens uw afspraak met uw fysiotherapeut om meer informatie:

Karin Burg, Dietiste, Fysiotherapie Smits

Samenwerking O.S.C. ’45

Sinds 2017 is Fysiotherapie Smits vaste Fysiotherapeut van de Orthense Voetbanvereniging O.S.C. ’45. Voetballers aangesloten bij de vereniging kunnen zich bij Fysiotherapie Smits laten behandelen voor sport gerelateerde of andere klachten. Tevens organiseren onze fysiotherapeuten regelmatig inloopspreekuren voor de voetballers.

Samenwerking HSV Gryphons

Sinds 2019 is Fysiotherapie Smits vaste Fysiotherapeut van de honkbal en softbal vereniging Gryphons in Den Bosch. Alle sporters die aangesloten zijn bij de vereniging kunnen zich bij Fysiotherapie Smits laten behandelen voor sport gerelateerde of andere klachten. Tevens is er iedere dinsdagavond van 18.00 – 20.00 uur een fysiotherapeut aanwezig op de club om de sporters te behandelen.
Sporters kunnen contact opnemen met Fysiotherapie Smits voor meer informatie of even binnenlopen in de fysiotherapie ruimte op de club.